utroruse.com: Красимира Кубарелова представи във Варна романа си „Верчето, Надежда и Любов“

Десетки читатели присъстваха на представянето на книгата на Красимира Кубарелова „Верчето, Надежда и Любов“ в Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ във Варна, информират от издателство „Сиела“.
На премиерата, авторката обяви, че вече пише нов роман „Кокичета по Ивановден“, в който героите ще бъдат трима мъже.
„Верчето, Надежда и Любов“ е книга за всички проявления на любовта, но най-вече на любовта към доброто и светлото“, сподели на представянето на книгата литературоведът Кръстина Манолова, която разведе присъстващите из магичния свят на романа.
Отговорният редактор на книгата Милена Ташева изтъкна, че за нея шансът да работи по ново заглавие от Красимира Кубарелова е сбъдната мечта.
„Българи се отглеждат не само в България, а по цял свят и ние като родители трябва да създадем една по-голяма по дух България за тях“, каза на публиката авторката Красимира Кубарелова по повод своята героиня София – дъщерята на Верчето, живееща в САЩ. Историята в романа е изпъстрена с аромат на дюли и тихия шепот на Балкана и напомня, че никога не е късно да откриеш себе си, съобщават от издателството. Сред страниците се разхождат смели и не толкова смели хора, които търсят „похлупака за своята тенджерка“ и понякога го намират. 
На събитието присъства приятелка на писателката, дошла специално от Германия, която ѝ поднесе подарък – изпълнение на цигуларя Божидар Бенев. Кубарелова раздава над два час автографи на читателите след премиерата.

Прочетете цялата статия

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *