varna24.bg: Красимира Кубарелова с премиера на „Верчето, Надежда и Любов“ във Варна

Десетки читатели се събраха в Градска художествена галерия „Борис Георгиев“ – Варна на 27 октомври, за да отпразнуват грандиозното завръщане на майсторката на словото Красимира Кубарелова със сърцатата история за любовта, семейството и преоткриването на себе си „Верчето, Надежда и Любов“.

Вечерта откри отговорният редактор на книгата Милена Ташева, която сподели, че за нея шансът да работи по ново заглавие от Красимира Кубарелова е сбъдната мечта. Тя благодари на многобройната публика за присъствието им и покани на сцената литературоведа Кръстина Манолова, която разведе присъстващите из магичния свят на романа.

„Това е книга за всички проявления на любовта, но най-вече на любовта към доброто и светлото“, разказа тя по повод своя прочит на „Верчето, Надежда и Любов“ като книга преди всичко за любовта.

Самата Красимира Кубарелова изрази благодарността си към читателите и приятелите, които с всяка следваща книга стават все повече и повече.

По повод своята героиня София – дъщертята на Верчето, живееща в САЩ, авторкатаи сподели: „Българи се отглеждат не само в България, а по цял свят и ние като родители трябва да създадем една по-голяма по дух България за тях“. Освен това изненада присъстващите и разкри, че пише нов роман – „Кокичета по Ивановден“, в който този път героите (необичайно за нея) ще бъдат трима мъже.

Прочети цялата статия

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *