Представяне на „Верчето, Надежда и Любов“ от Красимира Кубарелова във Варна

Имената на романите ѝ приличат на рецепти от стара кулинарна книга или на наръчник по готварство – „Розов храст и сладко от смокини“, „Стари шлагери и крем брюле“, „Кръстина и райските ябълки“. Думите ѝ – лековити отвари за търсещите. Отдавна се е превърнала в едно от имената на литературната сцена, които не можеш да подминеш с лекота. И всяка нова творба от нея се превръща в скъпоценен бисер в огърлицата на читателското сърце.
Тя е Krasi Kubarelova – писателката със сърце трепетлика и душа на боец. А нейният нов роман „Верчето, Надежда и Любов“ пренася читателя право в прегръдката на Еленския Балкан и неговата магия.
🔜 Верчето пристига още утре в книжарниците, но аз бързам да в поканя на премиерата на книгата на 27 октомври от 18:30 ч. в Градска художествена галерия „Борис Георгиев“ – Варна, когато самата Красимира Кубарелова с помощта на Кръстина Манолова и отговорният редактор на книгата Милена Ташева ще ✨ забърка целебна отвара от думи за онези читатели, които търсят вярата, надеждата или любовта.🧡
🕛 Входът е свободен, очакваме ви 👉https://www.facebook.com/events/1138301547102854

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *